Stand NRF
IKC Hírek
Megosztás
New York, Egyesült Államok

A holland IKC Play tarolt az NRF Retail nagy kiállításán Amerikában

A holland játékkoncepciókkal foglalkozó cég, az IKC standja elragadó kiegészítője volt a tekintélyes NRF Retail's Big Show-nak Amerikában. A nyüzsgő New York-i eseményen a világ leginnovatívabb kiskereskedelmi technológiai vállalatai jöttek össze, az IKC pedig a kiskereskedelmi szektorban a gyerekeknek szóló kreatív és marketing-orientált megoldások képviselőjeként tűnt ki.

A holland játékkoncepciókkal foglalkozó cég, az IKC standja elragadó kiegészítője volt a tekintélyes NRF Retail's Big Show-nak Amerikában. A nyüzsgő New York-i eseményen a világ leginnovatívabb kiskereskedelmi technológiai vállalatai jöttek össze, az IKC pedig a kiskereskedelmi szektorban a gyerekeknek szóló kreatív és marketing-orientált megoldások képviselőjeként tűnt ki.

Az IKC játékos és interaktív standjával rengeteg látogató figyelmét vonzotta magához, a kiskereskedőktől a technológiai szakértőkig mindenkit. A stand bepillantást engedett az IKC által világszerte kínált egyéni játékkörnyezetekbe, hangsúlyozva az innovációt, a fenntarthatóságot és a gyermekek kognitív funkcióinak serkentésére való nagy hangsúlyt.

 

Az IKC standjának figyelemre méltó fénypontjai a következők voltak:

1. Fenntarthatóság és környezettudatosság: Az IKC standja hangsúlyozta a fenntarthatóság fontosságát ebben a szegmensben is. Bemutatta elkötelezettségét a környezetbarát és fenntartható anyagok használata mellett, lehetővé téve a szülőknek és a kiskereskedőknek, hogy olyan játékkoncepciókat válasszanak, amelyek nemcsak élvezetesek, de a bolygónkat is kevésbé terhelik.Fenntarthatóság és környezettudatosság: Az IKC standja hangsúlyozta a fenntarthatóság fontosságát ebben a szegmensben is. Bemutatta elkötelezettségét a környezetbarát és fenntartható anyagok használata mellett, lehetővé téve a szülőknek és a kiskereskedőknek, hogy olyan játékkoncepciókat válasszanak, amelyek nemcsak élvezetesek, de a bolygónkat is kevésbé terhelik.

2. Együttműködés új partnerekkel: Az NRF Retail Big Show során az IKC együttműködött egy ígéretes új mexikói partnerrel. Ez a partnerség hozzájárul az IKC játékkoncepció további kiterjesztéséhez az Egyesült Államokban és Mexikóban, és ezáltal több gyermek számára biztosít hozzáférést az innovatív játékélményekhez.Együttműködés új partnerekkel: Az NRF Retail Big Show során az IKC együttműködött egy ígéretes új mexikói partnerrel. Ez a partnerség hozzájárul az IKC játékkoncepció további kiterjesztéséhez az Egyesült Államokban és Mexikóban, és ezáltal több gyermek számára biztosít hozzáférést az innovatív játékélményekhez.

3. Az IKC sikeresen bemutatta számos kiskereskedő számára a játék koncepciójának hozzáadott értékét a kiskereskedelemben. Az üzletben vagy bemutatóteremben kialakított gyereksarok biztonságos helyet biztosít a gyerekeknek a játékhoz, a felfedezéshez és a tanuláshoz. Amíg a gyerekek játszanak, szüleik a kínálatra koncentrálhatnak, vásárolhatnak vagy értékesíthetnek nekik nyugodt körülmények között.Az IKC sikeresen bemutatta számos kiskereskedő számára a játék koncepciójának hozzáadott értékét a kiskereskedelemben. Az üzletben vagy bemutatóteremben kialakított gyereksarok biztonságos helyet biztosít a gyerekeknek a játékhoz, a felfedezéshez és a tanuláshoz. Amíg a gyerekek játszanak, szüleik a kínálatra koncentrálhatnak, vásárolhatnak vagy értékesíthetnek nekik nyugodt körülmények között.

A látogatók sok pozitív visszajelzést adtak a standról. Az egyik látogató lelkesen kiáltott fel: "Az IKC egyedülállóan ötvözi a szórakozást és a kognitív funkciók fejlesztését. Inspiráló látni, hogy a gyerekek hogyan játszhatnak és fejlődhetnek végtelenül biztonságos környezetben."

Az NRF Retail's Big Show-n való sikeres részvétellel elmondhatjuk, hogy az IKC az innovatív játékkoncepciók piacvezetőjére a B2B szegmensben. A cég továbbra is elkötelezett olyan ösztönző játékkoncepciók kidolgozásában, amelyek elősegítik a gyermekek fejlődését, és kiváló marketingeszközként szolgálnak a vállalkozók számára. Amikor a gyerekek játszanak, a szülők tovább maradnak az üzletben, ami magasabb eladásokat és több visszatérő vásárlót eredményez.