IKC küldetése és jövőképe

Marco Lankman, az IKC vezérigazgatója megpróbál egy jobb világot teremteni a gyermekek számára
Marco Lankman, az IKC vezérigazgatója megpróbál egy jobb világot teremteni a gyermekek számára

 

Mi a legszebb gyermekkori emléke?

Ez az emlék biztosan mosolyt csal az arcára… Nem csak azért, mert egy boldog pillanatot idéz fel Önben, hanem mert visszahozza a gyermekkori biztonságos és harmonikus környezet nyújtotta önfeledt játék örömét.

A gyermekkor nem más, mint jókedv, öröm és vidámság, élet egy határok nélküli fantáziavilágban, amely magabiztossággal, becsületességgel és nem utolsósorban ártatlansággal párosul. Ebben az időszakban a gyermekek agyában idegpályák milliói kapcsolódnak össze, szilárd alapot adva további fejlődésükhöz.

Az én küldetésem, hogy a világ összes gyermeke számára inspiráló környezetet hozzak létre. Csatlakozzon hozzánk és tapasztalja meg játékaink nyújtotta lehetőségeket!

Marco Lankman, IKC Global vezérigazgatója

Marco Lankman az IKC tulajdonosa

Boldog gyerekek szebbé teszik a világot

Bármilyen környezetet képesek vagyunk gyerekbaráttá varázsolni sokéves tapasztalatunk és az önfeledt játék iránti rajongásunk segítségével. Legfőbb célunk, hogy a kreativitásra ösztönző, ugyanakkor oktató jellegű játékaink által, gyermekeink boldogok, vidámak, és ezáltal felszabadultak lehessenek.

Két gyerek játszik az IKC interaktív játékrendszerével

A gyerekektől tanulunk játszani!

Évek óta végzünk kutatásokat arról, hogy hogyan játszanak a gyermekek. Milyen játékokban tudnak önfeledten elmélyülni olyannyira, hogy megfelejtkezzenek a körülöttük lévő világról? Hogyan tudjuk a legizgalmasabban tanulásra, mozgásra és fejlődésre bírni őket? Mikor tudnak a gyermekek felszabadultan kikapcsolódni?

Ezekre a kérdésekre mind tudunk válaszolni, mert mi magunk is benne élünk a gyermekek lenyűgöző fantázia világában. És imádunk itt lenni!

IKC Collection l Tipoftheiceberg fali játék

Az IKC DNS-e

Jobb világ

Hisszük, hogy a világ jobbá tétele az új generációval, a gyermekekkel kezdődik. Gyereknek lenni maga a játék, nevetés, kreativitás és ártatlanság! A gyermekek fejlődésének az alapja a játék. A gyermek a központja mindennek, amit teszünk vagy el akarunk érni.

Egyszerűség

Hisszük, hogy az egyszerűség átjárja termékeinket. Alapelvünk, hogy útmutatás nélkül bármilyen korú gyermek, a világ bármely pontján képes legyen kezelni az IKC játékait.

Könnyen felismerhető formákat, anyagokat és színeket használunk termékeink stílusának megtervezésekor.

Tanulás

Hisszük, hogy a gyermekek képességei spontán játék útján fejlődnek a legjobban. Az IKC játékai fejlesztik a gyermekek érzékelését, felfedező képességét, szocializációs készségét, memóriáját és gondolkodásmódját.

Azzal, hogy világszerte támogatjuk a gyermekeket, a befektetünk a jövőbe!

két gyermek játszik az IKC interaktív játékrendszerével

Fenntarthatóság

Feltérképeztük az ökológiai lábnyomunkat és azon dolgozunk, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük.

Öt kulcsfontosságú területen  keressük folyamatosan a legjobb megoldásokat, ez  a gyártás, termék- és nyersanyag beszerzés, felszerelések, szállítás és újrahasznosítás.

Vállalkozásunk sikerének alapjai a munkavállalóink. Célunk, hogy minden cselekedetünkkel példát mutassunk az emberi és munkavállalói jogok tiszteletben tartására.

Minőség

Cégünk legfőbb törekvése a termékeink maximális minőségének és biztonságának garantálása, világszerte megfelelni a legmagasabb színtű előírásoknak. Ezt magasan képzett alkalmazottjaink, legjobb minőségű alapanyagaink, gondosan kiválasztott beszállítóink és hatékony gépjeink segítségével tudjuk elérni.

Termékeink a legmagasabb  FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készülnek, ennek köszönhetően játékaink erősek és szilárdak, ugyanakkor meleg és barátságos külsővel rendelkeznek.

Biztonsági és minőségi ellenőrzéseinknek köszönhetően termékeink a legmagasabb szintű elvárásoknak felelnek meg. Ezt támasztja alá 2 éves garancia vállalásunk is.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező fa, a játékkoncepcióinkhoz

Innováció

Folyamatosan fejlesztjük a szervezetünket, a gyártási eljárásunk korszerűsítésével, játékaink minőségének állandó tökéletesítésével és azáltal, hogy termékeink egyre több képességet fejlesztenek. Minden fejlesztésünk célja, hogy minél nagyobb értéket közvetítsünk Önöknek.

Globális

Az IKC egy globális szervezet, folyamatosan terjeszkedünk a világon.

A saját kínai gyárunk, a globális disztribúciós hálózatunk és multi kulturális termékeink révén lehetővé tesszük, hogy világszerte a gyermekek tovább maradjanak gyermekek.

Ügyfélszolgálat

Mi felügyeljük a teljes ellátási rendszert, a tervezéstől a gyártásig, a szállításon át az összeszerelésig. Személyre szabott ügyfélszolgálatot biztosítunk, magasan képzett dán és kínai munkatársaink segítségével.

Itt a játékmodulokat kínai gyárunkban gyártjuk.