this image shows bumperbuddys

Az IKC stúdió

Stúdiónk többéves tapasztalatot szerzett a játékok fejlesztésében és interaktív játék rendszerek kialakításában. Ők fejlesztik ki az egyes játékrendszerek szoftverét és a teljes technológiai hátteret is ők biztosítják. Hisszük, hogy a gyermekeknek gyermeknek kell maradniuk ameddig lehetséges! Az IKC úgy járul hozzá ehhez, hogy olyan játékokat fejleszt, mellyel gyermekeink kiélhetik kreativitásukat, növelhetik magabiztosságukat és szociális kapcsolatokat építhetnek. Minden interaktív játékunk fejleszt, erőszakmentes és nyelvi tudástól független.

Tervezés

A világ különböző pontjain, számos létesítményben, belefuthatunk az IKC játékaiba. Tervezőink éppen ezért különböző külsőt adtak a termékeinknek, attól függően, hogy hol helyezkednek el.

Például, egy reptérre tervezett játék más külsővel rendelkezik, mint egy kórházban lévő. Szoftverfejlesztőink teljesen az Ön vállalkozásának az igényeire tudják szabni az egyes játékokat!

this image shows a colleague of the studio department

Programozás

Saját programozó csapatunk bármelyik játékunk szoftverét képesek házon belül elkészíteni. Minden egyes játékunk egyedileg van programozva, annak érdekében, hogy minél optimálisabb játékélményt nyújthassunk.

Nagyon jó példája ennek az érintőképernyős Delta 32”, amit egyszerre többen is tudnak használni.

Programozóink biztosítják az egyes játékok megfelelő telepítését, Önnek nem kell mást tennie csak áramot biztosítani és már működőképes is lesz!

this image shows a colleague of the studio department

Fejlesztés

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy termékeink minél jobbak legyenek!

Saját technológiát fejlesztettünk ki a játékok tervezésétől a játékok kábelezéséig. Minden tervezési, fejlesztési és kivitelezési folyamat a stúdiónkban zajlik.

Felkeltettük érdeklődést?

Lépjen kapcsolatba velünk!

this image shows a circuit board