Az ütéscsillapító EPDM

Játszószőnyegek

Az ütéscsillapító EPDM 

Az ütéscsillapító EPDM játszószőnyegek bármilyen design-nal rendelhetőek, tegye biztonságossá a gyerekek játszó helységét! Bármilyen helységet izgalmas fantázia világgá alakítunk, a fali játékainkkal, komplett játékrendszereinkkel vagy játékházainkkal kiegészítve csak a képzelet szab határt! 

Műfüves padlók

Műfüves padlók

Varázsoljon szabadtéri hangulatot a műfüves padlónk segítségével. Ez a padlóburkolat különböző színekben kapható, így természetes vagy akár sportos hangulatot is teremthet vele. A műfű alatt egy ütéselnyelő aljzatot helyeznek el az optimális biztonság érdekében.

Vinyl padló

Vinyl padló

Vinyl padlóink rendkívül tartósak, rugalmasak, könnyűek és erősek. Ez a fajta játékpadló erős anyagokból készül, és bármilyen design nyomtatható rá. A padló gyártása során különös figyelmet fordítunk arra, hogy sokáig használható legyen, ne veszítse el a színét és ne kopjon el.

Játékelemek

Play floors - EPDM play floor for IKC play corners

Játékelemek

Mászóelemek beépítésével extra mászási és mászkálási élményt adhatunk a játékpadlónak. Itt az EPDM padlónak köszönhetően a gyerekek biztonságosan mászhatnak.

Teremtsen még nagyobb élményt a játékfalakkal

Hozzon létre lélegzetelállító játszószobákat vagy díszítsen csak egy falat szórakoztató nyomatokkal, mindezt akár egyedi igények alapján is elkészítjük! 

Tekintse meg játszófalainkat

 
22