Az ütéscsillapító EPDM

speelvloer van EPDM voor kinderhoek

Játszószőnyegek

Az ütéscsillapító EPDM 

Az ütéscsillapító EPDM játszószőnyegek bármilyen design-nal rendelhetőek, tegye biztonságossá a gyerekek játszó helységét! Bármilyen helységet izgalmas fantázia világgá alakítunk, a fali játékainkkal, komplett játékrendszereinkkel vagy játékházainkkal kiegészítve csak a képzelet szab határt! 

Műfüves padlók

Műfüves padlók

Varázsoljon szabadtéri hangulatot a műfüves padlónk segítségével. Ez a padlóburkolat különböző színekben kapható, így természetes vagy akár sportos hangulatot is teremthet vele. A műfű alatt egy ütéselnyelő aljzatot helyeznek el az optimális biztonság érdekében.

Vinyl padló

vinyl speelvloeren waar elk design op geprint kan worden

Vinyl padló

Vinyl padlóink rendkívül tartósak, rugalmasak, könnyűek és erősek. Ez a fajta játékpadló erős anyagokból készül, és bármilyen design nyomtatható rá. A padló gyártása során különös figyelmet fordítunk arra, hogy sokáig használható legyen, ne veszítse el a színét és ne kopjon el.

Játékelemek

Play floors - EPDM play floor for IKC play corners

Játékelemek

Mászóelemek beépítésével extra mászási és mászkálási élményt adhatunk a játékpadlónak. Itt az EPDM padlónak köszönhetően a gyerekek biztonságosan mászhatnak.

Teremtsen még nagyobb élményt a játékfalakkal

Hozzon létre lélegzetelállító játszószobákat vagy díszítsen csak egy falat szórakoztató nyomatokkal, mindezt akár egyedi igények alapján is elkészítjük! 

Tekintse meg játszófalainkat

 
22