IKC ügyfélszolgálata

tegye még vonzóbbá a gyereksarkot epdm padlóval
tegye még vonzóbbá a gyereksarkot epdm padlóval


Mi felügyeljük a teljes ellátási láncot az értékesítéstől a tervezésen át a telepítésig. A holland és sanghaji központunk ill. a kínai Jiaxingban lévő gyárunk segítségével ügyfeleink igényeit világszerte ki tudjuk szolgálni. Nem számít, hogy fél vagy száz négyzetméter áll a rendelkezésedre, mi fantasztikus játéksarkot tudunk kialakítani kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt! Önnek csak igent kell mondania és mi gondoskodunk a többiről!

A tervezéstől a telepítésig

Tervezőink vidám és magával ragadó alkotásai minden képzeletet felülmúlnak! Minden egyes elem rendkívüli precizitással és odafigyeléssel készül. Az egész tervezői csapatunkat ez a hozzáállás jellemzi.

A prezentációink során 3D elemeket használunk, ezzel egy teljesen élethű benyomást kapnak ügyfeleink arról, hogyan fog kinézni a megálmodott játéksarok.

Miután a játéksarok terve kész, kivitelező csapatunk megkezdi a telepítési munkálatokat. Ők kiemelt hangsúlyt fektetnek a részletekre és a biztonságra, tapasztalatuk és a szükséges végzettségük birtokában mindig kifogástalan munkát végeznek.

Epdm padlók beépítése szenvedélyes szerelőink által

Teljeskörű ügyfélszolgálatunk alapelvei:

  • Teljeskörű tanácsadás a játéksarkok kiválasztásában
  • A játéksarkot az Ön vállalkozása profiljához igazítjuk
  • Olyan játéksarok kialakítása, mely nem vesz el a helyiség alapterületéből
  • Teljeskörű kivitelezés, karbantartás és kiterjesztett garancia
A mérnökök az IKC játékkoncepciók betöltésével vannak elfoglalva