IKC játszósarok minden ágazatban

IKC játszókerék sok játékértékkel a gyermekek számára
IKC játszókerék sok játékértékkel a gyermekek számára

Célunk, hogy minél több helyen gyerekbarát környezetet alakítsunk ki. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy jobb világot teremtsünk és a gyerekek gyerekek maradhassanak ameddig csak lehetséges! A szülők gyakran arra kényszerülnek, hogy magukkal vigyék a gyermekeiket amikor vásárolni mennek, orvoshoz van időpontjuk vagy hivatalos ügyet kell intézniük. Ez gyakran okoz feszültséget mindenki számára, ugyanis a gyerekek hamar elunják magukat. Az IKC játéksarokkal olyan menedéket alakíthat ki, ahol a gyerekek visszavonulhatnak, pihenhetnek vagy éppen felszabadultan játszhatnak.  Így egyszerűen teremthet kellemes hangulatot, hisz a gyerekek és a szüleik is úgy fogják érezni szívesen látják őket az Ön intézményében.

Megtérülő befektetés

A játszósarkokat mi tervezzük, gyártjuk és üzembe helyezzük! Egy játszósarok sokkal többet kínál boldog gyerekeknél! A családok jól fogják érezni magukat és szívesen térnek vissza Önhöz! Ezenkívül a többi ügyfelét és a munkatársait sem fogják zavarni a hangoskodó, rohangáló gyermekek.
Az IKC játszósarok segítségével:

  • magasabb lesz a bevétele
  • több ügyfele lesz
  • több visszatérő ügyfele lesz
  • kellemes környezetet teremthet

Ezt nevezzük a játék erejének!

Lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal!

 

A játék ereje minden szektorban megmutatkozik, mivel minden szektornak vannak gyermekekkel rendelkező ügyfelei és látogatói

                                                   Fedezze fel ágazata előnyeit és lehetőségeit:

Mindig a megfelelő játszósarok

Forduljon hozzánk bizalommal, ha játszósarkot szeretne kialakítani! Lassan 12 éves tapasztalatunkkal, csapatunk szívesen segít kialakítani a tökéletes játszósarkot a vállalkozása érdekeit figyelembe véve. Ön egy nagy beruházásokat tervező belső építész? Az IKC tervezői csapata szívesen ad tanácsot Önnek, hogy egészítheti ki projektjeit egy játszósarokkal! 

Lehet a rendelkezésre álló hely kicsi vagy nagy, a költségvetés szerényebb vagy nagyvonalúbb, minden helyzetre tudunk ajánlani gyereksarkot! Világszerte számos szervezet értékét növeltük már játszósarok kialakításával! Játszósarkaink bármilyen stílusban elkészülhetnek, nem kell aggódnia, hogy nem fog beleilleni az Ön környezetébe. Minden egyes nap, számos intézményben, rengeteg gyermek élvezi fali játékaink, interaktív játék rendszereink és gyermekbútoraink előnyeit.

A lehetőségek végtelenek: legyen szó egy önálló fali játékról vagy egy egyedi játszósarokról, egy kész termékről vagy egyéni igényre szabott játszótérről!  Minden termékünk biztonságos, SGS tanúsítvánnyal rendelkezik és könnyen tisztítható.

Kérjen prospektust

Lépjen kapcsolatba velünk

Biztonságos és gyermekbarát játszósarkok

A biztonság kulcsfontosságú, különösen, ha gyerekekről van szó! Éppen ezért minden termékünk a saját gyárunkban készül, és garantáljuk, hogy minden termékünk megfelel az Európai Unió gyermekjátékok biztonságáról szóló EN-71-es szabványának. Termékeink antibakteriális bevonattal rendelkeznek, higiénikusak és könnyen tisztíthatóak.