this image shows the factory of IKC in China
this image shows the factory of IKC in China

Az IKC gyár

Az IKC gyára kelet Kínában található, Jiaxing városában, másfél órányi távolságra Shanghaitól. A földrajzi elhelyezkedés és a kínai kultúra iránti érdeklődésünk vezetett az üzemünk  2007-es alapításához. Gyárunkban kiemelt hangsúlyt fektetünk a termékeink minőségére és a kivételes játék élményre.

Komoly nemzetközi hírnévre tettünk szert a játék iránti elhivatottságunk és magas minőségű termékeink révén. Az IKC jelenleg az interaktív játék rendszerek és a beltéri játszóterek egyik legelismertebb szakértője a világon.

Alapanyagink

Minden alapanyagunk kiváló minőséget képvisel, irányelvünk, hogy tökéletes terméket kizárólag a legjobb nyersanyagokból lehet készíteni.

Az IKC játékai FSC tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából és MDF-ből készülnek, ezáltal  barátságos külsővel ugyanakkor masszív belsővel rendelkeznek.  Termékeink vízálló, antibakteriális és karcálló festékkel vannak kezelve.

this image shows the factory in China

A gyártási folyamat

Miután a faszerkezetek elnyerik megfelelő formájukat, termékeinket a hagyományos szitanyomással kezeljük. Ezzel az eljárással biztosítani tudjuk a magas minőséget és gyermekek érzékeny ujjainak is izgalmas felületet nyújtunk a különböző dombornyomatok és minták révén.

A fából készült játékfalaink ezután lesznek lefestve. Ezt a folyamatot egy speciális sátorban végezzük, így a festékszemcsék nem szennyezik a környezetet.

Termékeink ezután egy biztonsági ellenőrzésen esnek át, így még a csomagolás előtt fény derül az esetleges hibákra. Olyan csomagolást fejlesztettünk ki, mely megóvja a játékokat a szállítás során.

A magas minőségű hullámlemez általunk és a vásárló által is újrahasznosítható. Csak a szükséges mértékben használunk műanyagot és amit csak lehet újrahasznosítunk.

this image shows production of kids furniture in China

A hagyományos szitanyomás

Grafikusaink a termékeinken található mintákat kifejezetten úgy tervezték, hogy játékrendszereink a tradicionális szitanyomással készüljenek.

Ezt a módszer a 16.században, Japánban használták először. Szitanyomó specialistáink kézzel készítik a lenyomatot és minden egyes színt külön visznek fel.

Azért választottuk ezt a módszert, hogy játékaink még izgalmasabbak legyenek, hiszen a gyerekek az érzékeny ujjaikkal kitapinthatják a mintákat.

this image shows screen printing