Játékkoncepcióinkat saját gyárunkban gyártjuk Kínában.
Játékkoncepcióinkat saját gyárunkban gyártjuk Kínában.

Az IKC gyár

Az IKC gyára kelet Kínában található, Jiaxing városában, másfél órányi távolságra Shanghaitól. A földrajzi elhelyezkedés és a kínai kultúra iránti érdeklődésünk vezetett az üzemünk  2007-es alapításához. Gyárunkban kiemelt hangsúlyt fektetünk a termékeink minőségére és a kivételes játék élményre.

Komoly nemzetközi hírnévre tettünk szert a játék iránti elhivatottságunk és magas minőségű termékeink révén. Az IKC jelenleg az interaktív játék rendszerek és a beltéri játszóterek egyik legelismertebb szakértője a világon.

Alapanyagink

Minden alapanyagunk kiváló minőséget képvisel, irányelvünk, hogy tökéletes terméket kizárólag a legjobb nyersanyagokból lehet készíteni.

Az IKC játékai FSC tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából és MDF-ből készülnek, ezáltal  barátságos külsővel ugyanakkor masszív belsővel rendelkeznek.  Termékeink vízálló, antibakteriális és karcálló festékkel vannak kezelve.

Itt a játékmodulokat kínai gyárunkban gyártjuk.

A gyártási folyamat

Miután a faszerkezetek elnyerik megfelelő formájukat, termékeinket a hagyományos szitanyomással kezeljük. Ezzel az eljárással biztosítani tudjuk a magas minőséget és gyermekek érzékeny ujjainak is izgalmas felületet nyújtunk a különböző dombornyomatok és minták révén.

A fából készült játékfalaink ezután lesznek lefestve. Ezt a folyamatot egy speciális sátorban végezzük, így a festékszemcsék nem szennyezik a környezetet.

Termékeink ezután egy biztonsági ellenőrzésen esnek át, így még a csomagolás előtt fény derül az esetleges hibákra. Olyan csomagolást fejlesztettünk ki, mely megóvja a játékokat a szállítás során.

A magas minőségű hullámlemez általunk és a vásárló által is újrahasznosítható. Csak a szükséges mértékben használunk műanyagot és amit csak lehet újrahasznosítunk.

Játékkoncepcióink gyártása saját gyárunkban

A hagyományos szitanyomás

Grafikusaink a termékeinken található mintákat kifejezetten úgy tervezték, hogy játékrendszereink a tradicionális szitanyomással készüljenek.

Ezt a módszer a 16.században, Japánban használták először. Szitanyomó specialistáink kézzel készítik a lenyomatot és minden egyes színt külön visznek fel.

Azért választottuk ezt a módszert, hogy játékaink még izgalmasabbak legyenek, hiszen a gyerekek az érzékeny ujjaikkal kitapinthatják a mintákat.

Itt történik a szitanyomás a fali moduljainkhoz.