Fali dekorációk

Hozzon létre egy csodálatos világot életnagyságú fali dekorációinkkal!

Falburkolataink többféle mintával kaphatóak, de akár teljes mértékben testreszabhatóak az Ön igényeinek vagy  a vállalati stílusának megfelelően. A tervező csapatunkkal együtt életre keltjük álmai falidekorációját! Válasszon a részletgazdag, valósághű dekorációt vagy egy minimalista 2D falburkolatot élénk színekkel.

Fali kiegészítők

wanddecoratie voor kinderhoek met klimwand

Extra kiegészítők 

A gyerekek falat mászhatnak  a színes fogások segítségével vagy telepítse az rendkívül szórakoztató Activity falat a felejthetetlen játékélményért! Ha nyugodtabb alternatívát keres a speciális hanghatásokkal rendelkező Élményfalat javasoljuk. Nagyszerű módja az élethű játszószobák kialakításának, egyedi igények teljesítésének lehetőségekkel! 
 

Legnépszerűbb fali játékok

Spelend kind met het wandspel Into the Woods van International Kids Concepts

A legszórakoztatóbb kiegészítője minden játékfalnak!

A szórakoztató és oktató fali játékainkat kiegészítheti tökéleletesen illeszkedő falburkolatokkal a lenyűgöző hatás elérése érdekében. Vessen egy pillantást az fali játékainkra, vagy kérdezze meg az egyedi igények teljesítésének lehetőségeit! Legnépszerűbb analóg és interaktív fal játékunk:

Lenyűgöző hatás játszószőnyegeinkkel!

Alakítson át bármilyen helyiséget egy lenyűgöző gyerek paradicsommá!
Rendkívül tartós, nagyon erős anyagból készült vinyl padlóinkra bármilyen minta nyomtatható. A nyomtatás fordítva, azaz az alsó oldalon történik, ezért a felső réteg védő, UV-álló bevonatot kaphat. 



Nézze meg játszószőnyegeinket!