Az IKC-ról

Immár 12 éve alkotunk, gyártunk, és telepítünk kreatív és oktató játszósarkokat, ahol a gyermekek felszabadultan kikapcsolódhatnak. Az eddig szerzett tapasztalatunkat és a gyermekek játéka iránti rajongásunkat felhasználva termékeink bármilyen helyiséget igazi gyerekbirodalommá tudnak varázsolni.

Küldetésünk és jövőképünk 

Célunk, hogy minden vállalkozást gyerekbarát környezetté alakítsunk. Azért küzdünk nap mint nap, hogy a gyermekek minél tovább maradhassanak gyermekek!

Olvassa el küldetésünket és jövőképünket

fali játékkal játszó gyermek | IKC Play

Fenntarthatóság és felelősségtudat a védjegyünk

A fenntarthatóság jegyében kizárólag olyan alapanyagokat használunk, amely nem tesz kárt a környezetünkben. Ez nem csak a mi gyerekeink miatt tesszük, hanem a jövő érdekében.

További információ a fenntartható választásokról

Kínai gyárunk

A biztonság az alapja minden folyamatunknak. A gyártás biztonsága, a környezetünk biztonsága, a munkavállalóink biztonsága és az IKC termékeivel játszó gyermek biztonsága kiemelten fontos a számunkra. 

Bővebben

 a fali játékok gyártása Kínában

IKC Tervezési csapata

Az öltettöl az első tollvonásig, a papír vázlattól a 3D modellig! Rendkívül büszkék vagyunk a tervezői csapatunkra! Ők azok, akik gyönyörű játszósarkokat terveznek, kreativitásukat és tapasztalataikat felhasználva.

Többet a tervezésről

IKC stúdió

A stúdiónknak többéves tapasztalata van interaktív játékrendszerek fejlesztésében. Ők fejlesztik a termékeink szoftverét és biztosítják a technológiai hátteret a működésükhöz. Minden érintőképernyős játékunk fejlesztő hatású, erőszakmentes és nem kell hozzá semmilyen nyelvtudás.

Bővebben

tervezési részleg játékrendszerek

A tervezéstől a kivitelezésig 

A teljes ellátási folyamatot a kezünkben tartjuk, a tervezéstől egészen a kivitelezésig. A holland és sanghaji központunk, illetve a kínai Jiaxingban lévő gyárunk világszerte biztosít ügyfélszolgálatot.

  • Teljeskörű tanácsadás
  • Választás a teljes kollekciónkból
  • Személyre szabott termékek
  • Teljeskörű telepítés, karbantartás és kiterjesztett garancia

Teljes körű szolgáltatási filozófiánk

Gyermeksarok interaktív játékrendszerek

IKC hírlevél

Szeretne tájékozódni az IKC-ről? Akkor feliratkozhat hírlevelünkre, rendszeresen küldünk Önnek híreket és egyéb érdekes híreket.

Szakértői tanácsadás szakembereinktől

Kíváncsi a termékeinkre? Akkor vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel.