Puzzle és oktatási játékképernyők
A gyerekek játékosan ismerkednek az olvasással

Játékos szórakozás a Thalia gyermekkönyv osztályán (DE)

Németország egyik legsikeresebb könyvesboltjaként a családi tulajdonban lévő Thalia innovatív és vásárlóközpontú kiskereskedőként szerzett hírnevet. A Thalia nemrégiben új koncepciót vezetett be, amely hosszabb tartózkodásra és egy minden szempontból sikeres vásárlási élményre invitálja a vásárlókat. Ennek a koncepciónak kulcsfontosságú része a nagyméretű gyermek- és gyerekkönyv-zóna, amely böngészésre és felfedezésre invitálja a látogatókat. Az innovatív koncepció kiegészítéseként a Thalia egy IKC gyermekjátszóteret helyezett el a gyermekkönyvrészlegben. Ez tökéletes helyet biztosít a kis vendégek számára a játékra, miközben szüleik nyugodtan böngészhetnek és vásárolhatnak. A gyermekjátszótér zökkenőmentesen illeszkedik a Thalia koncepciójába, és még vonzóbbá teszi a gyermekkönyvek területét a gyermekek és a családok számára.
 

Thalia lelkesíti a gyerekeket az olvasásért


Thalia tisztában van azzal, hogy a gyermekek és a fiatalok körében milyen fontos az olvasás. Ezért a vállalat nagy erőfeszítéseket tesz a gyermekkönyv-zóna kialakítására, és különböző tevékenységeket szervez a könyvesboltban, hogy a gyermekeket játékos formában megismertesse az olvasással. A Thalia kabalája Thalino, a mesetigris. Ez a gyermekkönyv-zóna szívesen látott vendége. Thalino minden témába és történetbe beleüti az orrát, ezért mindig rengeteg könyv- és játéktippet tartogat a fiatal mesemondók számára.

A Thalia a gyermekkönyvrészlegben található játszósarok felállításával ismét bebizonyítja, hogy innovatív és vásárlóközpontú kiskereskedő, aki elkötelezett a gyermekek és fiatalok olvasásának népszerűsítése mellett. A vállalat mostantól nemcsak a gyermekkönyvek széles választékát kínálja, hanem egy olyan helyet is, ahol a gyerekek játszhatnak és felfedezhetnek, míg szüleik nyugodtan nézelődhetnek.

További információért forduljon hozzánk >
gyermeksarok játékelemekkel
spelcomputer voor speelplezier in winkel
olvasásra ösztönző gyermeksarok egy könyvesboltban
a boltok polcai között játszva
Megosztás