op maat gemaakt busje in speelhoek
Az AVP Autoland a jövő vásárlóiba fektet, amikor gyereksarkokat alakít ki.

Kirándulás az egész családnak ezzel a személyre szabott gyereksarokkal

Az AVP Autoland családbarát autókereskedő, minden szalonjába biztosít szórakoztatást a gyerekeknek. A gyereksarkokat minden esetben a szalon adottságaihoz alakítják ki. Minden szalonba kerül gyereksarok, hiszen  szeretnének figyelmet adni a legkisebb látogatóknak is. Az egyik ilyen, ez a stílusos várótér, ami ebben itt látható. A képen egy 2 kerítéses elrendezés fali játékkal és egy 17 hüvelykes Delta-val látható. Sok játékértéket adtak hozzá egy sarokbeállításhoz. Egy másik tökéletes megoldás kis felületre a Fourfun játszótorony. Erre a játékrendszerre 4 játék került, így 1 m2-en 4 gyerek játszhat egyszerre! A játékok az autók témájában vannak, és tökéletesen illeszkednek az AVP Autoland stílusához. 
 

A brandingelt gyereksarok pozitív márkaasszociációt hoz létre a gyerekekben

A gyereksarok játékelemei teljesen egyediek. Minden fa elem a céges színekre festett, selyemnyomat technikával. Az IKC Van-on elhelyezett játékmodul kerete is az AVP autoland logójában szereplő szürke színhez van igazítva. Egyedülálló ülésmegoldásként egy autógumi formájú lágyjátékos üléspárna készült. A peremen ismét megjelenik az AVP logó narancssárga színe. Softplay ülőpárnáink egyedileg, kézzel készülnek. Ez tesz minden Softplay-t egyedivé!

És amíg a gyerekek szórakoznak, a szülőknek van idejük az Ön ajánlatára összpontosítani. Ezt az előnyt a befektetés megtérülésének nevezzük. Szeretne többet megtudni egy egyedi gyereksarokról? Forduljon hozzánk bizalommal kötelezettség nélkül.


Kapcsolat
 
kinderhoek speelwaarde in hoek opstelling
Busje speelhoek voor kinderen
Busje speelhoek voor kinderen in autozaak
fourfun speeltoren
silkprinten van busje
silkprinten van bus
Megosztás