IKC play kinderspeelhoek landal
Az IKC egy speciális játszósarokkal bővítette a játszóteret a kisgyermekek számára

Extra játékélmény a legkisebbek számára a Landal Strand Resort fedett játszótéren

A fedett játszóteret egy nagy mászóka dominálja egy magas csúszdával. A 6 éven felüli gyerekek önfeledten szórakozhatnak itt. Mivel ez túl magas volt a 6 év alatti gyermekek számára, a szálloda vezetősége megkereste az IKC-t, hogy hozzon létre egy speciális játszósarkot a kisebbek számára. Ezt a részt tengeri témában alakították ki, hogy illeszkedjen a Landal Resort környezetéhez. Az Arctic kollekció tökéletesen illik ide. Különféle falijátékok kerültek elhelyezésre. A gyerekek teljesen belemerülhetnek fantáziavilágukba az All Aboard játszóhajóval. A Beadstree gyöngyasztal sem hiányozhat egy játszósarokból ebben a korosztályban. A gyöngyasztal serkenti a finommotorika fejlődését, mert a gyerekeknek a drótokon kell a gyöngyöket vezetniük. A Funblockokkal mindenféle építményt is tudnak építeni. Ezek nagyméretű műanyag építőelemek, és könnyen egymásra rakhatóak.

 

Egyedi fali játék a Landal Greenparks arculatában

A Memóriafal játékot tervező részlegünk egyediasítette a játékot. A Landal Strand Resort logója a blokkok hátulján található. A kockák másik oldalán találhatók azok a képek, amelyeket a gyerekek egymáshoz illeszthetnek. Ezek is a Landal számára egyedileg lettek gyártva. Például Bollo, a resort kabalája is többször feltűnik, de a barátai is megjelennek a játékban. A játszósarok a kicsiknek készült, de ebben a zónában is rendszeresen találkozhatunk nagyobb gyerekekkel!

 

Tekintse meg alább a játszósarok és a brandesített  memória játékot. Szeretne többet megtudni egy egyedi falijátékról vagy egy egyedi játszósarokról? Vegye fel velünk a kapcsolatot!Kapcsolat
 

IKC play kinderhoek kinderspeelhoek speelruimte met wandspellen en speeltoestellen
IKC play kralentafel voor kinderen en wandspellen in een kinderspeelhoek
IKC play kinderspeelhoek speelruimte met speelsysteem en wandspellen kinderen
IKC play gepersonaliseerd wandspel voor Landal Resort
Megosztás