Inrichting restaurant
A KFC éttermek a világ minden táján extra játékélménnyel bővülnek

Egyedi KFC szemüveg koncepció

Az élmény egyre fontosabbá válik a vendégek számára. A KFC ezért extra szórakozási lehetőségeket biztosít a gyerekeknek éttermeiben. Az extra játékérték több élményt nyújt a vendégeknek, a fiataloktól az idősebbekig. Minden KFC-koncepció egyedi és személyre szabott. Hollandiától Németországon át Svédországig mindenhol a játékidővel bővül. Ezekben a játszósarokban olyan játszóházakat helyeztek el, amelyek teljes mértékben a KFC stílusát tükrözik. Fali díszítéssel, EPDM párnázott játékpadlóval, csúszdával és mászóelemekkel kiegészítve a még nagyobb élményérzetért.

A KFC Göppingen (DE) céggel közösen egy teljesen új projektet dolgoztunk ki. Itt játékértéket adtak hozzá az ülőhely-kapacitás fenntartása mellett. Egyedi készítésű játékasztal, amely étkezésre és játékra is használható. Szórakoztató és funkcionális! Az interaktív játékasztal speciálisan erre a célra tervezett szoftverrel van felszerelve. Ez a szoftver napközben a kisebb gyerekeknek, kora este pedig a tinédzsereknek szóló játékokat mutatja be. Így mindenki számára biztosított a játékidő szórakozása.

A KFC Gorinchem (NL) és Dusseldorf (DE) a következő lépést tervezőinkkel közösen tették meg, és a játékmodulokat is testre szabták. A fali játékok a KFC összes jellegzetes képét tartalmazzák, így a gyerekek már fiatal korban megismerkedhetnek a márkával. Például elkészíthetik saját hamburgerüket, ha a csúszkákon a megfelelő helyre helyezik a hozzávalókat.

Szeretne további információkat játékkoncepcióinkról és azok márkájához való adaptálásának lehetőségéről?

Lépjen kapcsolatba velünk!

software kfc custom
interactieve speeltafel
speelhoek kfc restaurant
speelhoek KFC branded kinderhoek kinderspeelhoek spellen custom wandspeelborden
speelhoek KFC branded kinderhoek kinderspeelhoek spellen wandspeelborden
speelhoek bij KFC restaurants
touchtable speeltafel bij KFC restaurants voor nog meer speelplezier en een goede klantervaring
kfc kinderspeelhoek
Megosztás