Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Még inkább elérhető egy játékkoncepció révén!

A Wilhelmina Gyermekkórház tudja, hogyan kell játszani!

A WKZ új koncepciója kellemesebbé teszi a gyermekek számára a kórházi látogatást. Ebben az új koncepcióban az emeleteket rétegek alkotják; minden emelet egy-egy világréteg, saját állatokkal, és minden állatnak saját szuperereje van! A Víz, a Homok, a Fű, a Fű, az Erdő és az Ég világok összekötik az összes osztályt. Az állatok ezekben a világokban egy-egy részleget képviselnek, a Kaméleon a napközi otthont jelenti, és a homok részlegen található. A sündisznóosztály az a hely, ahová a gyerekek mehetnek, ha oltásra van szükségük: a szúrórendelő!  
 

A kép teljessé tétele érdekében a Wilhelmina Gyermekkórház beruházott egy IKC játékkoncepcióba. A váróteremben található játékkoncepcióval a WKZ még inkább elérhetővé válik a fiatal családok számára. A játék segít megelőzni a feszültséget. Eltereli a figyelmet, és nyugodt, nyugodt légkört biztosít. Az orvosok és az ápolók észreveszik a kezelőhelyiség nyugodt légkörét.

Mitől olyan különleges ez a váróterem?

Az IKC a kórház számára speciális, egyedi szoftvert fejlesztett a 17 hüvelykes érintőképernyőre, amelyen a gyerekek interaktívan játszhatnak, és a kórház felismerhető elemeivel találkozhatnak. A fali modulok háza szintén egyedi készítésű, különböző grafikákkal, hogy a modulok még jobban illeszkedjenek a térbe.

A Kameleon kórterem játékkoncepcióját a WKZ-ház építészével együttműködve tervezték. Mivel a tervezés már megtörtént, a játékkoncepciót más kórtermekben is könnyen be lehet vezetni. 

Custom made Softplay 

Kifejezetten a WKZ számára készítettünk egy egyedi Softplay kiegyensúlyozót a részleg felismerhető logójával, a Kaméleonnal. A kiegyensúlyozót úgy fejlesztették ki, hogy egyszerre 2 gyermek is játszhat rajta.

Mit szeretne a váróterembe? Szakembereink készen állnak az Ön számára!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Megosztás