Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Fogorvoshoz menni még sosem volt ennyire szórakoztató!

Gyermeksarok a fogorvosi váróteremben

A Kliniek voor Tandheelkunde in Heemskerk tudja, hogy a gyermekek számára izgalmas a fogorvosnál tett látogatás. A fényes fények, az izgalmas hangok és a nagy fekvőszék. Így van, megértjük, hogy nem minden gyermek fog örömmel beleegyezni a látogatásba.

A fogorvosi rendelő a gyermeksarok kialakításával jól reagál a gyermekek és a szülők igényeire. Ezzel a felszerelt gyermeksarokkal biztosítják, hogy a családok nyugodt és biztonságos érzéssel ülhessenek a váróteremben. A színek, a téma és a játékelemek elegendő figyelemelterelést nyújtanak. Ha a gyerekek nyugodtan játszhatnak, azt mind a szülők, mind a többi látogató kellemesnek fogja érezni. Ezzel a gyermeksarokkal a Heemskerk-i Kliniek Tandheelkunde nyugodt gyermekeket és ezáltal hatékonyabb konzultációkat biztosít.

Mibe fektetett be a Fogászati Klinika?

A látogatás során a gyerekek megismerkednek az IKC Szörnygyűjteményével. A szörnygyűjtemény egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett téma, amely a gyermekeket az univerzumon átívelő utazásra viszi. Ocram, a béka és barátai különböző játékkoncepciókkal segítik a gyerekeket a szórakozásban, a felfedezésben és a fejlődésben. A dobozfa gyöngyasztal teszi teljessé a képet.

A Kliniek Tandheelkunde in Heemkerk tudatában van a gyermekbarát vállalkozói szellemnek, és mint gondozó arra törekszik, hogy a gyerekek a váróteremben megtalálják a nyugalmukat. Így a gyerekek mindig kellemes érzéssel találnak majd a fogorvosi rendelőbe.

Ön is szeretne több békét teremteni a várótermében?

Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel

 

Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Megosztás