header nieuwe software planet eco
IKC Hírek
Megosztás
A tesztelés és optimalizálás után az új szoftver készen áll arra, hogy büszkén mutassuk be! Lásd képeken.

Legújabb kiegészítőnk: a Planet-Eco szoftver!

Ezt az új szoftvert kifejezetten arra tervezték, hogy a gyerekek figyelmét a környezetre irányítsa. Nagyra értékeljük a fenntarthatóságot, és ezt szeretnénk tükröztetni termékeinkben. A Planet-Eco szoftver a 4 éves és idősebb gyerekeknek szól, és 12 oktatójátékot tartalmaz. Néhány meglévő, népszerű játékunkat adaptáltuk, és új játékokat terveztek játéktervezőink. Ezzel a szoftverrel a gyerekek felfedezhetik, hogy a környezetbarátság milyen pozitív hatással van a természetre, és játékos módon megtanulhatnak kapcsolatba lépni vele.
 

Néhány játék

Hajtómű: A gyerekek a motor forgatásával tanulnak a zöld energiáról. Energiát termelnek az elektromos autóban lévő elefánt meghajtásához. A kereket egyre gyorsabban forgatva minél több energiát termelnek.

Újrahasznosítási játék: Rengeteg szemét van az óceánban! A gyerekeknek a megfelelő konténerbe kell húzniuk a hulladékot, hogy megtisztítsák az óceánt. Ez a játék segít a gyerekeknek tudatosítani a hulladék szétválasztásának fontosságát, és azt, hogy melyik hulladék melyik konténerbe való. Minél több hulladékot távolítanak el, annál boldogabbak lesznek az állatok.

Memória: Ez a népszerű játék megújult külsőt kapott. A kártyák hátoldalán a felismerhető újrahasznosítási logó látható. A képeket, amelyeket a gyerekeknek össze kell illeszteniük, tele vannak környezettudatos elemekkel. Gondoljatok a birkákra egy szélmalmokkal teli réten, egy szomorú medúzára az óceánban lévő hulladék miatt és egy boldog medvére egy fiatal fa mellett.

Tekintse meg a termékoldalt itt a játékokról >
 

Fedezze fel a lehetőségeket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a vállalat számára kínálkozó lehetőségeket. Játéktervezőink testre szabhatják a szoftvert, hogy megfeleljen az Ön vállalati arculatának, például az Ön logójának hozzáadásával vagy kabalafigurájának integrálásával.

Kapcsolat