this image shows HQ of IKC in Shanghai
this image shows HQ of IKC in Shanghai

Kínai központ

A Kínai Kereskedelmi Osztályunk a shanghaji központunkban helyezkedik el. Ez a független csoport az értékesítési, a marketing és a tervezési részlegből áll. Ők szolgálják ki az egyre növekvő kínai piacot és szomszédos országok közül Japánt, Thaiföldöt és Indiát.

Sanghaji központ

A Kereskedelmi csoportunk egy nem mindennapi épületben helyezkedik el, a XINXIN kreatív parkban lévő “1933-as épületben”.

A különleges környezetünkkel, az épületben lévő szervezetekkel és művészekkel körülvéve egy igazán inspiráló közegben alkotjuk és fejlesszük a játékainkat.

this image shows the IKC sales team in China

Az ikonikus „1933-as épület” története

Ezt az épületet egy brit építész, Balfours, tervezte 1933-ban, a kivitelező pedig az egyik legnagyobb vállalat volt Shanghajban.

Az  „1933-as épület” közepén egy bazilika stílusú dóm áll, ami több kanyargós folyóson keresztül köti össze a szögletes épületeket. Ez az elrendezés arra a kínai hagyományra utal, mely szerint az univerzum kerek, a Föld pedig szögletes.

Ez az épület napjainkban nagyon népszerű helye társadalmi összejöveteleknek, divatbemutatóknak és termékbemutatóknak. Számos üzlet, designer stúdió és szabadidős létesítmény is található itt.

On this image you can see Building 1933 XinXin park Shanghai

Különleges épület, különleges belsővel

Egy ilyen egyedi épületben igazán különleges irodahelység szükséges! Az irodabútorokat a tervezőink álmodták meg és a saját kínai gyárunkban készültek.

Az irodabútorunk pedig nem más, mint a Buxus gyermekkollekciónk módosított változata. Egy kis átalakítással a tervezőink felnőtt méretűvé nagyították, így az ázsiai központunk igazán egyedi, modern belsőt kapott!

On this image you can see the new furniture for the IKC headquarters in China