Kínai központ

IKC egy globális szervezet az összes játékkoncepcióhoz, székhelye Sanghaj
IKC egy globális szervezet az összes játékkoncepcióhoz, székhelye Sanghaj

A Kínai Kereskedelmi Osztályunk a shanghaji központunkban helyezkedik el. Ez a független csoport az értékesítési, a marketing és a tervezési részlegből áll. Ők szolgálják ki az egyre növekvő kínai piacot és szomszédos országok közül Japánt, Thaiföldöt és Indiát.

Sanghaji központ

A Kereskedelmi csoportunk egy nem mindennapi épületben helyezkedik el, a XINXIN kreatív parkban lévő “1933-as épületben”.

A különleges környezetünkkel, az épületben lévő szervezetekkel és művészekkel körülvéve egy igazán inspiráló közegben alkotjuk és fejlesszük a játékainkat.

IKC China team Shanghai

Az ikonikus „1933-as épület” története

Ezt az épületet egy brit építész, Balfours, tervezte 1933-ban, a kivitelező pedig az egyik legnagyobb vállalat volt Shanghajban.

Az  „1933-as épület” közepén egy bazilika stílusú dóm áll, ami több kanyargós folyóson keresztül köti össze a szögletes épületeket. Ez az elrendezés arra a kínai hagyományra utal, mely szerint az univerzum kerek, a Föld pedig szögletes.

Ez az épület napjainkban nagyon népszerű helye társadalmi összejöveteleknek, divatbemutatóknak és termékbemutatóknak. Számos üzlet, designer stúdió és szabadidős létesítmény is található itt.

IKC székház, 1933-as épület XinXin Park Shanghai

Különleges épület, különleges belsővel

Egy ilyen egyedi épületben igazán különleges irodahelység szükséges! Az irodabútorokat a tervezőink álmodták meg és a saját kínai gyárunkban készültek.

Az irodabútorunk pedig nem más, mint a Buxus gyermekkollekciónk módosított változata. Egy kis átalakítással a tervezőink felnőtt méretűvé nagyították, így az ázsiai központunk igazán egyedi, modern belsőt kapott!

Egyedi iroda különleges berendezéssel a házon belüli gyártásnak köszönhetően